Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 2 » СЕМІНАР
14:36
СЕМІНАР

26 березня 2015 року в школі пройшло засідання районного семінару-практикуму вчителів індивідуального та інклюзивного навчання за темою «Навчально-методичне забезпечення освіти дітей з особливими освітніми потребами».

Методист районного відділу освіти Гречко Тамара Максимівна ознайомила учасників із нормативно-правовим забезпеченням індивідуального навчання.

Заступник директора Кукса Валентина Василівна розповіла про методичне забезпечення індивідуального навчання в Карпилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вчителі індивідуального навчання підготували відеоуроки з учнями, що мають особливі потреби.

На закінчення практичний психолог школи Григорчук Валентина Вікторівна запросила всіх учасників до святкової прикрашеної зали на психологічний тренінг «Казкотерапія – шлях пізнання себе».

Учасники семінару на якийсь час повернулись в дитинство: впізнавали казкових героїв, писали побажання, складали власні казки. А ще вчились, як допомогти знайти правильне рішення в непростих ситуаціях.

До серця кожного учасника тренінгу торкнулись слова Дороті Лов Нолт:

«Діти вчаться того, що пізнали через досвід: дитина у ворожому середовищі учиться агресії, дитина, яку критикують, вчиться засуджувати; дитина, яку сприймають прихильно, вчиться любити; дитина, яку заохочують, вчиться вірити у себе».

 

Переглядів: 490 | Додав: Джумшуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: